O poveste sfasietoare vine din Timis, unde o mama se zbate zi si noapte pentru cei patru copii ai sai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 08:30

Femeia nu mai are niciun sprijin dupa ce tatal i-a parasit. De bani de haine sau jucarii nici nu poate fi vorba, abia are ce le pune pe masa si cu ce face focul.

Traiesc toti cinci intr-o incapere de 16 metri patrati. Doi ochi albastri, ca de peruzea, incearca sa inteleaga lumea. Din camera micuta, pe care doar cateva jucarii ponosite o inveselesc, copilaria pare lipsita de bucurii.

Madalina, Denis, Gabriela si Alina sunt patru copii frumosi foc care, din pacate, au fost condamnati sa vina pe lume intr-o familie destramata. Mama ii creste singura dupa ce tatal i-a abandonat si n-a mai vrut sa stie nimic despre pruncii care sunt sange din sangele lui.

Traiesc intr-o locuinta sociala care are doar 16 metri patrati.

Nu de putine ori pruncii au tremurat sub plapuma pentru ca au ramas fara lemne. Toaleta este in curte, iar despre o baie decenta nici nu poate fi vorba.

Dupa ani la rand in care a muncit ca femeie de serviciu, mama micutilor are un venit de 336 de lei pe luna, practic alocatia copiilor.

Bruma de bani este o nimica toata pentru un trai decent, mai ales ca doi dintre micuti merg la scoala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca toti copiii, micutii tanjesc dupa dulciuri si jucarii, dar mama abia reuseste sa le puna pe masa o mancare calda.


Femeia nu viseaza la mari bogatii. S-ar multumi ca intr-o zi sa-si scape micutii de saracie si inghesuiala.

Femeia se gandeste cu groaza la viitor, dar spera ca o minune sa schimbe macar soarta copiilor. Nadejdea ei sta in oamenii milostivi de la care orice ajutor e binevenit.

 

Taguri: