A auzit sunete ciudate venind din cosul de fum timp de doua zile. Cand n-a mai suportat, l-a desfacut. I-au dat lacrimile cand a vazut ce era inauntru

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:51

Scena pare dintr-un film cu Harry Potter.

O femeie din Marea Britanie a trecut prin clipe de suspans, in momentul in care, timp de 2 zile, a auzit sunete venind din cosul de fum al casei in care locuia.

In momentul in care a desfacut cosul, a vazut doua ghiare care atarnau din tubul metalic, asa s-a gandit ca e vorba de o pasare de prada si a chemat o organizatie de protectie a animalelor.

Inspectorii RSPCA au reusit sa scoata din cos musafirul nepoftit: o bufnita, plina de cenusa.

Pasarea era speriata si a incercat sa zgarie cu ghearele, dar a fost imobilizata, apoi a fost dusa la un cabinet veterinar, unde i-au fost spalati ochii, pentru ca cenusa i-a provocat ulceratii.

In momentul in care va fi vindecata, pasarea va fi eliberata inapoi in salbaticie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.