E preot sau se crede bunul Dumnezeu? Daca nu vrea el, mortii nu se ingroapa in locurile lor de veci

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:52

Ce mai conteaza ce spune legea? Iar cand vine vorba de declaratii in fata presei, acestea se dau numai contra-cost.

Vorba aceea, o fi banul ochiul necuratului, dar trebuie chivernisit cu frica de Cel de Sus! Cu banii pe masa, ca bisnitarii, doar asa vrea preotul  pretentios cu mortii sa vorbeasca cu echipa Stirilor Kanal D. L-am contactat dupa ce am aflat ca in cimitirul din parohia lui se-ngroapa numai ortodocsii, restul raposatilor, ei bine, campul de la marginea satului e mare!

Din grija pentru vii, preotul lasa mortii la o parte.

Dupa ce a inchis portile cimitirului pentru raposatii de alte confesiuni, vrea- probabil- sa se spele de pacate si deviaza, elegant, discutia catre necesitatile comunei: un hidrofor pe care ar vrea sa-l cumpere, dar n-are bani.

Tardiv pozeaza preotul in Robin Hood: saracii tot il acuza! Cu voie sau fara de voie, preotul din Talpas a incalcat legea. Regula sta scrisa negru pe alb, nu in biblia cu porunci, ci in cea cu legi: „In localitatile in care nu exista cimitire comunale si unele culte nu dispun de cimitir propriu, persoanele decedate care au apartinut respectivelor culte

vor fi inhumate potrivit ritului propriu in cimitirele existente in functiune, exceptie facand cimitirele existente in functiune ce apartin cultelor mozaic si musulman.”( Legea 102/2014)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai probabil, povestea discutata acum si la Mitropolia Olteniei se va lasa cu sanctiuni.

Pana in momentul de fata, rudele femeii ingropate in camp nu au depus plangere la politie impotriva preotului.