Medicii ii mai dadeau doi ani de trait, insa Cornel Patrichi s-a vindecat de cancer! Fostul coregraf a povestit cu ochii in lacrimi prin ce a trecut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Cornel Patrichi impreuna cu sotia lui au povestit lui Teo prin ce au trecut de cand fost coregraf a fost diagnosticat cu aceasta boala crunta la plamani.

Cornel Patrichi a aflat de la medici ca mai are doi ani de trait in conditiile in care nici nu se stia de ce boala sufera. Ulterior, fostul coregraf a aflat ca e vorba de cancer la plamani de care astazi a scapat. Vedeta povesteste cu ochii in lacrimi prin ce  a trecut si are un singur sfat pentru cei care sufera de o anumita boala si anume sa isi asculte medicii care ii trateaza:

"Planuri? Nu mi-am facut planuri in perioada aia.

Pentru mine a fost mai greu decat a fost pentru el. El nu a stiut ce are, i-am spus doar pe jumatate! Medicii stiau ca el nu stie...", a spus sotia lui Cornel Patrichi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu dormeam noaptea cand mergeam cu el

la tomograf. Medicii imi ziceau ca ar trebui sa afle ce are. Nu am vrut sa stie, stiam cum este, il cunosc foarte bine...Mi-au zis ca mai are maximum doi ani. Sunt fericita, e langa mine", doar asta conteaza, a mai spus ea.