6 suflete de copii se lupta in fiecare zi cu saracia in care sunt condamnati sa traiasca! Tatal e singurul care aduce bani in casa, insa are o mana si un picior paralizate

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Nu stiu ce inseamna copilaria lipsita de griji. Acesti micuti se gandesc in fiecare zi langa parintii lor daca vor avea ce manca.

Ii multumesc lui Dumnezeu atunci cand au pe masa o bucata de carne. Le place mult, insa nu au.
Astazi, au primit ceva de mancare de la vecini. Li se pune in farfurie prima data celor mici. Cei mari mananca doar daca mai ramane.

Familia Iordache are 9 copii- 3 sunt la casele lor, insa ceilalti 6 lupta sa traiasca. Niciunul dintre ei nu renunta. Le place la scoala si plang cu lacrimi amare daca lipsesc o zi.

Si cum saracia nu era de ajuns, boala si-a facut cuib in sanul familiei. Pe langa tata, si unul dintre copii este bolnav. Scoala pentru ei este importanta si nici nu se gandesc sa renunte. Cum intra pe usa, tatal ii asteapta si ii ia la intrebari.

In casa, este la fel de frig ca afara, chiar si in zilele geroase.

Imbracati bine, se apuca de teme. Fratele mai mare ii ajuta pe fiecare in parte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei mai mici dintre copii inca mai viseaza ca vor avea si ei candva o tableta, pe cand baiatul cel mai mare vrea sa aiba un serviciu ca sa isi ajute fratii

mici.

Isi doresc sa razbata, dar parintii nu au cu ce sa ii ajute. Nu au nici macar lemne pentru foc si se inghesuie toti intr-un pat sa nu inghete noaptea.