Se face curatenie printre taximetristi!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

au cel putin asa spera Guvernul, care vrea sa sa ii scoata din masinile galbene pe soferii care au facut inchisoare pentru o serie de infractiuni.

Propunerea e primita cu bratele deschise nu doar de clienti, dar chiar si de taximetristi, care sustin ca unii colegi le fac de rusine meseria.

O adevarata bataie parte-n parte a fost surprinsa de un craiovean pe strazile din Banie. Protagonistii, un pieton si un taximetrist, care si-au impartit frateste pumni si picioare.

Iar daca nu sunt batai, sunt tot felul de incalcari ale regulilor de circulatie.

Sa luam acest exemplu: e rosu, dar taximetristul forteaza, usor-usor, intrarea in intersectie. Cand, in sfarsit, coloana care vine din stanga se termina, soferul trece fara nicio jena. Satui, probabil, de astfel de situatii, membrii Guvernului vor sa faca ordine. Si incep cu modul in care se obtine atestatul de taximetrist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Problema

cu aceasta modificare a legii este ca nu poate fi aplicata retroactiv. Singura varianta ar fi ca Autoritatea Rutiera sa ii cheme pe toti cei 110 mii de taximetristi din Romania la o re-verificare a cazierului. Proiectul de act normativ a fost publicat pe site-ul Executivului, pentru consultare publica.