Anda Adam, din nou la sala! N-o sa-ti vina sa crezi cate kilograme a acumulat cantareata in timpul sarcinii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:57

Anda Adam nu a mai intrat de doua luni intr-o sala de sport, desi ne obisnuise cu exercitiile ei zilnice si, mai ales, cu trupul de invidiat!

Acum, ca a devenit mamica, artista s-a intors la prima dragoste. Credeti ca mai are multe kilograme in plus?
Vrea inapoi patratelele de dinainte. Anda Adam le arata si fanilor ce constiincioasa este la sala de forta, unde spune „prezent” dupa aproape doua luni de absenta.

Imbracata in haine sport de culoare neagra, artista mai are de dat jos putine kilograme. Se vede, insa, ca nu a mai frecventat sala de fitness ceva vreme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anda a adus pe lume o superbitate de fetita pe data de 30 noiembrie. 

Fanii s-au intrebat de ce nu este cu fetita, care nici nu a implinit doua luni. Anda le-a raspuns si rautaciosilor: „Crede-ma ca am timp sa le fac pe toate! Sunt foarte organizata si intotdeauna am fost asa. Daca am un copil acum, asta inseamna sa nu mai ies din casa??? Dar normal ca e usor sa stai in fata computerului sau a telefonului si sa arunci asa, aiurea in vant, cu tot felul de cuvinte.”
Cat mamica munceste de zor la sala, taticul este acasa cu fetita.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.