Bursucu nu vrea nici in ruptul capului sa se insoare! Uite de ce spune ca ii e mai bine singur

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 07:25

Bursucu a venit in emisiunea "Te vreau langa mine" nu sa isi gaseasca consoarta, ci sa invite pe toata lumea la castingul pentru "Roata Norocului" care va avea loc sambata si duminica in Sun Plaza.

Bursucu nu vrea sobita, asa cum le spune el potentialelor pretendente si nici vreuna mai rasarita cu care sa se insoare pentru ca se simte foarte bine asa cum este acum. De ce sa vreau sobita? Iarna este pe sfarsite, oricum am tremurat si am facut turturi, a spus partenerul de prezentare a lui Teo.

Insa, luat la rost de Gabi, Bursucu a marturisit de ce a venit in emisiunea "Te vreau langa mine" si anume pentru a anunta publicul fidel Kanal D ca sambata si duminica va fi casting la "Roata Norocului", emisiune pe care o prezinta alaturi

de frumoasa si simpatica Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.