Foc in fata Consiliului Superior al Magistraturii! O masina in flacari a starnit panica

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:05

Incendiul insa n-ar fi izbucnit din senin. Dar ce motive ar fi putut avea proprietarul sa-si distruga singur masina?

Barbatul a venit dis-de-dimineata la Consiliul Suprem al Magistraturii cu mai multe documente si ar fi incercat sa vorbeasca cu cineva. Nu a stat prea mult in sediul institutiei si a iesit suparat. Oamenii care ar fi vazut tot ce s-a intamplat au povestit ca dupa ce si-a legat cateva pancarte pe care erau scrise nemultumirele lui, barbatul si-a lasat masina pe mijlocul drumului. Indata au tasnit flacari puternice.

Politistii ajung primii la locul incidentului.

La cateva minute distanta se aud primele sirene ale pompierilor.
Doua autospeciale ajung in cateva minute langa masina in flacari. La niciun minut distanta apare si prima masina de descarcerare.

Trec mai bine de  doua minute. Pompierii inca indeparteaza toate autoturismele de langa pericol. Valvataia este prea mare. Un alt pompier intervine cu cel de-al doilea instinctor. Dupa mai bine de un minut, flacarile mistuiesc in continuare masina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-un final, pompierii reusesc sa stinga focul, insa din masina barbatului nu a mai ramas nimic. Mai-toti angajatii institutiei l-ar cunoaste pe barbat, drept protestatar.

De mai bine de un an omul se plange de un dosar civil, pe care il are la Curtea de Apel Bucuresti. Pana acum ar fi recurs doar la metode pasnice. In aceasta dimineata insa, si-a adus si masina in fata CSM si ar fi incendiat-o in semn de protest. Barbatul este cercetat pentru tulburarea linistii si ordinii publice, distrugere si ingreunarea circulatiei pe drumurile publice.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.