Cele mai puternice zodii feminine

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Citeste si tu care sunt cele mai puternice zodii feminie. Ele ar trece peste orice pentru a ajunge la scopul dorit.

Berbec

Berbecul este o zodie masculina prin excelenta. De aceea, inclusiv femeile nascute sub acest semn vor fi independente, curajoase si cu o tarie psihica deosebita. Au mare incredere in instinctele lor si au o personalitate puternica, plina de entuziasm. Cele mai puternice zodii feminine.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni au o energie psihica extraordinara. Sunt foarte ambitioase, se adapteaza usor la orice situatie si sunt foarte diplomate.

Adora libertatea si activitatea, vor sa fie mereu ocupate cu ceva anume, iar deseori le este greu sa pastreze o relatie stabila. Cele mai puternice zodii feminine.

Leu

Femeile Leu adora sa-si rasfete partenerul. Sunt persoane puternice, independente si foarte decise. Sunt lideri innascuti si adora sa fie in centrul atentiei. Femeile din aceasta zodie iubesc viata, sunt curajoase si iarta foarte usor. Cele mai puternice zodii feminine.
Citeste si despre celelalte zodii pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: