De ce sa nu mai arunci niciodata cojile de ceapa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Arunci cojile de ceapa? Este un obicei gresit, sustin unii specialisti in nutritie. Iata cum sa le consumi.

Cojile multor legume si fructe sunt pline de nutrienti. Cu toate ca cele mai multe persoane nu le consuma, cojile de ceapa sunt bogate intr-un antioxidant care regleaza tensiunea si previne mai multe boli de inima, conform healthyfoodteam.com.

Chiar si foile exterioare ale cepei sunt pline de fibre si flavonoide. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: