Vrei sa slabesti? Nu mai manca asa ceva niciodata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 06:50

Indulcitori artificiali, lapte de soia, paine din faina integrala, margarina, sucul de portocale - aceste alimente par o alegere inteleapta cand vine vorba de o dieta sanatoasa.

Indulcitorii artificiali sunt produse obtinute chimic, fabricati in laborator, care dauneaza organismului si care pe termen lung se transforma in grasimea de care noi, de fapt, incercam sa scapam consumandu-i.

Laptele de soia pare unul dintre produsele la moda, din zilele noastre. Este raspandit peste tot in comert, promovat agresiv, insa acest produs nu este unul benefic. Cantarind situatia, si despre tigari s-a spus ca nu sunt daunatoare, insa timpul a demonstrat altceva.

S-a demonstrat ca, daca soia fermentata este consumata in cantitati mici, exista un impact pozitiv asupra sanatatii, generat de acest consum. Insa soia nefermentata, care este disponibila pe rafturile tuturor magazinelor, nu reprezinta altceva decat un aliment nociv, chimic, care contine arome, coloranti si conservanti pentru a avea un aspect prezentabil. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: