A vrut sa isi faca un tratament cu laser ca sa aiba tenul mai luminos, dar acum regreta amarnic si plange! Uite ce i-a aparut pe fata, la 6 luni de la interventie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 06:40

O tanara din Marea Britanie va regreta pentru tot restul vietii o decizie pe care a luat-o in graba, fara a analiza posibilele consecinte negative.

Georgie Aves, in varsta de 26 de ani, s-a hotarat sa isi faca un tratament facial cu laser, desi nu avea nicio problema cu tenul. A mers astfel la o clinica specializata unde s-a supus procedurii, platind 1.200 de lire pentru interventie.

Tanara marturiseste ca inca de atunci i s-a parut ca ceva nu este in regula din cauza ca, in momentul in care laserul ii atingea fata, simtea o durere intensa.



Dupa 6 luni s-a ales cu cicatrici extrem de urate pe piele, tenul ei fiind afectat pentru totdeauna. Georgie a cerut explicatii de la reprezentantii clinicii, dar acestia refuza sa isi asume responsabilitatea.

Acum tanara vrea sa ii dea in judecata si spune ca nu se va opri pana cand vinovatii vor fi trasi la raspundere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.