Leacuri din foi de dafin pentru cancer la gat, ficat marit si alte multe afectiuni

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 22 sep 2020, 06:35

Avicena considera dafinul unul din cele mai eficiente leacuri in cazuri de dureri in articulatii, apnee, dar si incordare nervoasa.

 

Leacuri din foi de dafin pentru cancer la gat, ficat marit si alte multe afectiuni
Avicena considera dafinul unul din cele mai eficiente leacuri in cazuri de dureri in articulatii, apnee, dar si incordare nervoasa. Scoarta si semintele le folosea in tratarea colecistitei si a nisipului in vezica urinara.
Uleiul de dafin
Mod de preparare: se rasnesc sau se sfarama 10 g frunze de dafin (proaspete – 30 g), se amesteca cu 1 pahar de ulei vegetal nerafinat (de in, porumb sau floarea-soarelui), sau cu unt
de casa (se poate si cu osanza topita), se pune la macerat timp de o saptamana, intr-un loc fara lumina, apoi se strecoara. O metoda mai rapida: se tine castronelul cu 500 ml de ulei si 90 de frunzulite sfaramate, acoperit cu capac, pe baie de aburi timp de 3 ore.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Scoarta si semintele le folosea in tratarea colecistitei si a nisipului in vezica urinara.



Uleiul de dafin

Mod de preparare: se rasnesc sau se sfarama 10 g frunze de dafin (proaspete – 30 g), se amesteca cu 1 pahar de ulei vegetal nerafinat (de in, porumb sau floarea-soarelui), sau cu unt de casa (se poate si cu osanza topita), se pune la macerat timp de o saptamana, intr-un loc fara lumina, apoi se strecoara. O metoda mai rapida: se tine castronelul cu 500 ml de ulei si 90 de frunzulite sfaramate, acoperit cu capac, pe baie de aburi timp de 3 ore.


Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.