Ai avut un weekend care te-a stors de energie? 3 trucuri pentru a sterge oboseala de pe fata

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 14 iul 2022, 22:55

Ai avut un weekend lung, fara prea mult somn? Oboseala se vede pe fata ta… Transforma-ti chipul de dupa party in „fata umana” in mai putin de 10 minute acasa, pentru a nu da de banuit la serviciu.

Indiciul 1: tenul obosit

Ten fresh dupa cel putin o noapte alba? Da, se poate. Asa cum tie iti lasa gura apa dupa… apa in zori, la fel si tenul tau tanjeste dupa hidratare, mai ales daca nu te-ai odihnit destul (si eventual ai consumat un cocktail in ajun). La trezire, dupa ce-ti inviorezi fata cu apa foarte rece, da pe gat doua pahare cu apa, pentru a „baga in viteza” fluidele din organism.

Pentru exterior, foloseste o crema intens hidratanta. Daca acesta opune rezistenta la masaj, pulverizeaza apa termala pe fata si continua sa o aplici.

 

Te tradeaza ochii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ochii tai nu par deloc odihniti; ii tradeaza roseata si pungile de sub

acestia. Hidrateaza-ti si ochii inrositi cu picaturi oftalmice pentru a sterge urmele de oboseala. Foloseste o crema pentru zona ochilor pentru a hrani, calma si netezi pielea sensibila  de sub ochi, iar daca esti foarte umflata (de la alcool ti se trage), pune gheata intr-o laveta si tine-o pe ochi cate 30 de secunde. Teoretic, acest efect va disparea cand fluidele se pun in miscare, insa nu strica o mana (adica o crema) de ajutor, fiind zi de munca.

Citeste continuarea pe cosmopolitan.ro

 

Taguri: