Si tu ai inele de piele neagra in jurul gatului? Nu mai ignora aceste semne, indica o problema grava de sanatate! Uite de ce trebuie sa mergi imediat la doctor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:08

Pantera Myhill, fetita din imaginile alaturate, se simtea de la o vreme destul de ciudat: ii era sete in mod constant si incepuse sa aiba dureri de cap, desi avea doar 14 ani.

Ceea ce a determinat-o insa pe mama ei sa o duca la un control a fost un semn ciudat: adolescenta avea in jurul gatului o zona in care pielea ii era inchisa la culoare, de parca ar fi fost murdara.

In cele din urma s-a dovedit ca aceasta ciudatenie indica o boala crunta: diabet de tip 2. Din cauza insulinei produsa in exces de corp, pielea devine de un maroniu inchis.

Asa ca, daca aveti astfel de semne pe corp, nu le mai ignorati si mergeti la medic.

Printre simptomele acestei boli se numara oboseala, senzatia constanta de sete, vederea incetosata, senzatia de mancarime in zona genitala si urinarea frecventa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”