Rebel Wilson tine piept ideilor preconcepute despre frumusete, in noua editie Cosmopolitan!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 04:08

Revista Cosmopolitan combate standardele actuale despre frumusete si ideile generale despre ce inseamna o silueta dezirabila pe coperta unei reviste, prezentand-o pe simpatica Rebel Wilson pe coperta editiei de februarie! In interviul acordat revistei, actrita de comedie cunoscuta pentru rolul lui Fat Amy din filmul Pitch Perfect (o puteti vedea din 12 februarie in filmul Cum sa fii singur si fericit) tine piept cu umor stereotipurilor de imagine a caror tinta este, aratand ca, de fapt, mai importante decat o silueta perfecta sunt realizarile noastre personale si profesionale, personalitatea, increderea in sine si capacitatea de a ne simti bine cu noi insine.

Pentru ca februarie este luna indragostitilor, luna in care, cel putin in reprezentarile media, se pune accentul pe o imagine a unei femei care trebuie sa arate perfect, Cosmopolitan a hotarat sa iasa din tipare si sa atraga atentia asupra unor aspecte pe care, in goana noastra perpetua dupa imaginea ideala si silueta perfecta, tindem sa le ignoram adesea: iubirea si acceptarea de sine, realizarile si personalitatea din spatele imaginii sau siluetei, oricare ar fi acestea.

Exista deja numeroase initiative in acest sens, fie ca vorbim de Calendarul Pirelli 2016 sau de alte campanii feministe, ce incearca sa traga un semnal de alarma asupra standardelor de frumusete ireale sau exagerate, asupra presiunii de acest tip sub care traiesc si se dezvolta tinerele femei. De la campanii cu modele plus-size si pana la noile colectii pe piata modei de retail, putem observa aparitia unui trend inedit, controversat, dar foarte ancorat in realitate — promovarea mai mult ca niciodata a imaginii unei femei autentice, care este departe de masurile manechinelor de pe podiumuri si care, mai ales,

reprezinta o majoritate.

“Mi-as dori ca «pluralism» si «toleranta» sa nu mai reprezinte doar concepte politically correct, abstracte, pe care nu stim (sau nu vrem) sa le aplicam in viata de zi cu zi. Si nu as vrea nici sa vad cum va intoarceti privirea de la Rebel Wilson, intrebandu-va ce a fost in capul lui COSMO de-a pus-o pe «grasa asta» pe senzuala coperta din «luna indragostitilor»! Femeia pe care o studiati acum pe coperta noastra de februarie ne arata in cel mai nonsalant si mai asumat mod cu putinta ca si avand o silueta plus-size poti sa

te bucuri de dragoste si de success in lumea stralucitoare de la Hollywood, atat timp cat in spatele imaginii (si siluetei, oricare ar fi ea) exista ceea ce stim cu totii ca, de fapt, conteaza cu adevarat – istetime, umor, personalitate, pofta de viata”, spune Diana Colcer, redactor-sef Cosmopolitan Romania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numarul

de februarie al revistei Cosmopolitan este dedicat acestei majoritati; femeilor reale, care stiu ca nu sunt perfecte, dar isi asuma cu gratie atat atuurile, cat si presupunsele lor defecte si, care, mai mult decat atat, incearca in fiecare zi sa se autodepaseasca si sa devina cea mai buna versiune a lor. Cosmopolitan promoveaza un stil de viata sanatos, cu sport regulat si o alimentatie pe masura, dar sustine ca in egala masura de importanta este si o imagine de sine sanatoasa.
Increderea in fortele proprii, o personalitate interesanta, un simt al umorului bine dezvoltat si o atitudine optimista sunt ingrediente cheie in viata unei femei complete si fericite si atuuri de baza pentru a face fata oricaror provocari… inclusiv obtinerea siluetei dorite sau practicarea constanta a unui stil de viata sanatos!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.