S-a bagat sub dus si a inceput sa se spele cum facea de obicei si apoi si-a dat cu deodorant. Dupa cateva ore a observat ca il ustura la subrat si cand s-a uitat, a incremenit!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:09

Baia este unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le poate face un om. Trebuie doar sa dai drumul la apa si sa folosesti crema de dus, samponul sau sapunul preferat.

Insa, uneori produsele pe care le folosesti nu sunt foarte sigure si sanatoase asa cum pretind a fi. Un exemplu este Rodney Colly in varsta de 23 de ani care,dupa ce a facut un dus, a simtit ca ii ard subsuorile. La inceput, tanarul a crezut ca e de la sapun, insa durerea a devenit din ce in ce mai acuta.

Nu a dat importanta pana a doua zi dimineata cand s-a uitat in oglinda.Pielea

incepuse deja sa i se ia.Problema a fost intr-adevar sapunul pe care il folosea. Au mai fost cazuri in care alti oameni au patit la fel din cauza aceleiasi marci de sapun. Pana acum, firma respectiva nu a facut niciun comunicat public.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.