Mia, in lacrimi dupa o cearta cu colegele! Uite ce i-a spus Sandra de a lasat-o in lacrimi

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:06

Mia pare o tanara cu o personalitate puternica, dar colega ei de platou a reusit sa ii atinga o coarda foarte sensibila.

In timp ce o concurenta se afla la paravan, Mia a izbucnit in lacrimi si a fost vazut de Gabriela Cristea, care a incercat sa afle de ce plange. Era un lucru neobisnuit, pentru ca Mia de obicei serioasa si acida cu celelalte concurente.

Mia s-a simtit jignita de remarca Sandrei, care i-a laudat pantofii, spunandu-i ca, probabil, a dormit cu ei sub perna. "Numai cand ma gandesc, imi vine sa plang.

Chiar asa, par o fata saraca?", a izbucnit Mia.

Gabriela le-a dat o adevarata lectie de moralitate fetelor, explicandu-le ca tinuta nu trebuie sa fie una extraordinara, cat trebuie sa fie curata. "Fiecare dintre noi, cel putin generatia mea, a trecut prin situatii de genul asta, pentru ca situatia financiara nu era cea pe care o avem acum", a spus Gabi.

Iata inregistrarea incidentului din platou:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.