Au spart peretele unei case vechi de 100 de ani si au fost ingroziti de ce au gasit acolo! Pare o scandura cu litere pe ea, dar se folosea la lucruri necurate

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:12

Muncitorii au descoperit-o din greseala, cand renovau casa si au deschis o gura de aerisire.

Muncitorii constructori sunt obisnuiti sa descopere cele mai neasteptate lucruri in casele pe care le renoveaza, dar un muncitor a avut parte de surpriza vietii lui cand a descoperit, in gura de aerisire dintr-un perete, o placa folosita in ritualuri oculte de invocare a spiritelor celor morti.

Tabliile de lemn, numite placi Ouja, au aparut acum aproape 1000 de ani, in China si se spune ca pot ajuta la stabilirea unei legaturi cu lumea spiritelor.

Acestea sunt inscriptionate cu literele alfabetului, numerele de la 0 la 9 si cuvintele "da", "nu", "salut" si "la revedere". Pe placa se aseza un obiect iar spiritele il mutau deasupra literei sau cuvantului pe care vroiau sa il transmita.

Ouija au devenit celebre in lumea Occidentala in 1848, cand doua surori din New York au sustinut ca au intrat in contact cu sufletul unui vanzatori ambulant, decedat.
Cele doua au devenit celebre pentru ca puteau comunica cu mortii iar moda s-a raspandit in America si Europa.

Placa descoperita in peretele casei se afla acolo de aproape 100 de ani. Muncitorul care a gasit-o a postat pe Reddit fotografia pe care a facut-o inainte de a o scoate din perete. El nu a specificat unde anume se afla casa, pe care o banuia ca este bantuita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.