Si-a intalnit iubirea vietii si nimic n-a stat in calea dragostei. A traversat lumea din Singapore, pana in Olt ca sa-si intalneasca alesul inimii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:12

Ei sunt Alex si Yap Lay Lang. El, oltean minor, ea, o tanara de peste mari si tari.

Dar nici diferenta de aproape 10 ani dintre ei si nici distanta nu au putut sa opreasca dragostea care s-a infirpiat, pe internet.
Dar, pana sa ajunga unul in bratele celuilalt, n-a fost deloc usor. Tinuta sub papuc de tatal care s-a opus relatiei, fata si-a planuit fuga in secret, iar complice i-a fost mama. In timp ce barbatul le dadea disparute, cele doua isi luau zborul din tara leilor, spre tinutul prazului si-al orataniilor care umbla slobode pe ulita. 

Cautate timp de 10 zile si-n gaura de sarpe, au fost gasite la capatul Pamantului, in comuna Vulturesti.

Cu politia la usa, parintii lui Alex au inlemnit. Le-a mai venit sufletul la gura cand au inteles ca agentii nu le vor raul. Ba chiar, uimiti si ei de incurcata poveste, si-au facut fotografii cu cele doua singaporeze.

Vestea ca-n familia Don bat clopote de nunta i-a facut pe vecinii olteni si mai curiosi.

Mai ales ca pana acum fetele au fost tinute ca niste comori, ferite de ochii lumii.

O veni  Yap Lay din indepartata Asie, unde a trait ca-n puf, dar in satul romanesc e munca de cand canta cocosul si pana la intorsul vacilor, in grajd.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele doua

singaporeze adoptate de olteni nu stau pe cheltuiala familiei. Au venit cu o mica avere la ele: 40 de mii de euro, cat sa cumpere patru case cu tot c-o palma de pamant, in Vulturesti.