A pariat ca poate sa manance un hamburger dintr-o singura inghititura, dar ceea ce a urmat a socat pe toata lumea! Nimeni nu se gandea ca se poate intampla asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 04:05

Cazul de mai jos a socat locuitorii unui orasel din Marea Britanie si trage un semnal de alarma referitor la provocarile stupide pe care din ce in ce mai multi tineri le accepta.

Darren Bray, in varsta de 29 de ani, a facut un pariu impreuna cu un prieten de-al lui in urma caruia trebuia sa demonstreze ca poate manca un hamburger dintr-o singura inghititura.

Convins ca va reusi, tanarul a dat curs provocarii. Totul s-a transformat insa intr-o tragedie. Darren s-a inecat la scurt timp dupa ce a bagat hamburgerul in gura, iar prietenul lui, care a asistat la intreaga scena, nu a reusit sa ii elibereze caile respiratorii in timp util.



Din nefericire, pana la aparitia ambulantei barbatul s-a stins din viata prin sufocare. Ce este si mai tragic este ca a lasat in urma o sotie indurerata si 3 copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.