Mia a fost data afara! A plans in hohote cand si-a auzit mama, apoi a suparat-o grav pe Gabriela Cristea. Uite ce a facut in platou

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Ultima saptamana a fost una tulbure pentru Mia, care se cearta mereu cu colegele de platou.

Tanara concurenta de la "Te vreau langa mine" a izbucnit in lacrimi in momentul in care si-a auzit mama in direct. Femeia a tinut sa lamureasca cearta dintre Sandra si Mia. Sandra a acuzat-o pe Mia ca a barfit, la telefon, cu mama ei, despre fetele din platou.

Mama Miei a sustinut ca si-a crescut foarte bine cele 5 fete si ele nu ar barfi niciodata pe nimeni.

Aceasta afirmatie nu a fost pe placul Tinei, care a comentat ca, probabil, la fel de barfitoare sut si celelalte fete ale ei.

"Ea n-a fost in stare sa faca un copil si o intreba pe mama daca a facut educatie al fete? Tina sa isi vada gunoiul din ochiul ei", a izbucnit Mia. "A fost ironica cu mama, acum sa rad si eu ca n-a fost in stare sa faca un copil", a spus Mia iar aceasta replica a facut-o pe Gabriela Cristea sa o dea afara.


Iata inregistrarea momentului:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.