Era foarte mandra de baiatul ei frumos, cu ochi caprui si ii facea poze mereu. Intr-o zi, a observat un detaliu intrigant in imagine si a mers la un doctor. Cand i-a dat vestea, a inceput sa planga

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:15

Tanara mamica avea planuri mari pentru fiul ei, pe care il considera cel mai frumos din lume.

Tina Treadwell era atat de mandra de fiul ei, incat obisnuia sa il fotografieze si sa trimita pozele agentiilor de modele, in speranta ca il vor alege pentru a aparea in reclame.

Una dintre fotografii i-a atras atentia. Din cauza blitz-ului unul dintre ochi avea o reflexie neobisnuita. Ingrijorata, a mers cu baiatul la un medic oftalmolog, care i-a dat vestea pe care niciun parinte nu vrea sa o auda: micutul Taylor  suferea de renioblastom, adica o forma de cancer ocular care apare la copii.

Simptomele acestuia sunt greu de observat in fotografii, dar apar in fotografii.

Micutul Taylor a avut noroc, pentru ca a fost diagnosticat la inceputul bolii. A facut chimioterapie si a reusit sa invinga cancerul, insa si-a pierdut vederea in ochiul drept.

Si tu poti verifica daca copilul tau e bolnav. E suficient sa ii faci o fotografie  intr-o camera realtiv intunecata, de la 3-4 metri distanta.
cu functia de eliminare a ochilor rosii dezactivata.

Daca ti se pare ca vezi cea mai mica diferenta de culoare sau reflexie intre cei doi ochi, mergi la un control profesionst.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.