S-a trezit, dimineata, cu o durere ingrozitoare de cap si a simtit  ca ii umbla ceva prin ureche. A ajuns de urgenta la spital, iar doctorii au ramas perplecsi cand au vazut ce avea in ureche

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:15

Este primul incident de acest tip si doctorii se intreaba cum de a incaput.

Grant Botti e un adolescent american din statul Arkansas, care se poate lauda ca i-a lasat pe doctorii de la spitalul regional fara cuvinte. El s-a trezit cu o durere ascutita intr-o ureche si a descoperit ca avea, in canalul auditiv, un miriapod de 10 centimetri.

Grant a reusit sa scoata insecta, dar mama lui a insistat sa mearga la spital, pentru un control, asa ca a bagat miriapodul intr-o punga de plastic si au plecat la spital.

Acolo, doctorii au descoperit rani superficiale pe peretii canalului auditiv si pe timpan, dar spun ca se va recupera complet.

Doctorii au recunoscut in fata jurnalistilor ca au scos o multitudine de obiecte din urechile pacientilor, de-a lungul anilor, dar nu au scos niciodata un miriapod.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”