E uimitor! Trebuia sa nasca tripleti, dar a adus pe lume o singura fata, cu burta uriasa. Doctorii au operat-o si au fost socati de ce-au gasit in abdomenul micutei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 03:45

Aceste cazuri sunt extrem de rare, se intampla o data la o jumatate de milion de nasteri.

O fetita nou-nascuta, din China, s-a nascut deja inarcinata, cu gemeni. Intamplarea a avut loc la un spital din Hong Kong, unde fetita a fost operata, la 3 saptamani, pentru a-i fi indepartati cei doi embrioni, care aveau 8 si 10 saptamani.

Un astfel de fenomen se numeste fetus-in-fetu si exte extrem de rar, fiind primul din istoria metropolei chineze.

La inceputul sarcinii, doctorii au banuit ca mama ei e insarcinata cu tripleti, dar unul singur s-a dezvoltat pana la nastere, inglobandu-i si pe ceilalti doi in corpul sau.



Cei doi embrioni erau partial dezvoltati, aveau 4 membrei, coloana vertebrala, cutie toracica si intestine, dar aveau greutati diferite, de 14 si 9 grame, semn ca dezvoltarea lor nu a incetat simultan.

Au mai fost inregistrate doar 200 de astfel de cazuri, in istoria medicinei. In 2012, o eleva din China a fost operata pentru ca i-a crescut un al treilea brat, pe spate. Acesta era o relicva a unui frate care nu s-a dezvoltat intrauterin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.