Toarna bicarbonat de sodiu pe carnea cruda. Motivul? Este adevaratul secret al bucatarilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:23

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucatarie, la fel ca sarea si piperul. Putini stiu, insa, ce efecte are atunci cand este aplicat pe o bucata de carne.

Maseaza bucata de carne cruda cu bicarbonatul de sodiu, apoi las-o la frigider 3-5 ore. La final, se curata bine. Folosind acest truc, vei obtine o carne mult mai frageda.

Vedeti si alte intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu in locuinta pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”