A mers la o tiganca, sa o descante si sa o scape de blesteme. Cand a ajuns acasa si a vazut ce i-a bagat femeia in san, era sa lesine. Uite ce avea acolo

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:09

Emisiunea "Sabbagh in actiune" va prezinta o inselatorie careia ii cad victime sigure persoanele naive si nesigure pe ele.

Cu totii am auzit de scandalurile in care au fost impliate asa-zise vrajitoare, care le promit oamenilor creduli, dar cu bani, ca ii scapa de ghinioane si boli. Si-au dat averile pe mana acestora si au ramas saraci, cu ghinioanele si bolile lor.

Iata o metoda noua de inselatorie, practicata de "vrajitoarele" cu talente de magician. Acestea isi acosteaza victimele sub pretextul ca le citesc in cafea, gratuit si le castiga increderea intuind cateva detalii despre ele.



Apoi, uneori la cateva luni distanta, victima apeleaza la vrajitoarea in care are incredere deja si ii cere ajutorul. Sub pretextul unui descantec, tiganca ii cere tot aurul de pe ea, il baga intr-un servetel, si incepe sa rosteasca cateva cuvinte de descant.

Ce nu stie victima e ca in aceste momente "vrajitoarea" inlocuieste servetelul cu bijuterii cu unul in care se afla cateva pietricele.

Urmareste in  reconstituirea de mai jos cum afla, de obicei, victima ca a fost inselata:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.