Soc la "Te vreau langa mine": e insarcinata!  Gabriela Cristea a ramas fara cuvinte la aflarea vestii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:10

O inregistrare realizata cu camera ascunsa a scos la iveala ca o concurenta e insarcinata cu un coleg de platou.

"Undeori, tacerea e apasatoare, dar spune mai mult decat toate cuvintele pe care le-am putea folosi", a spus Gabriela, dupa vizionarea inregistrarii momentului in care Cristina i-a dezvaluit lui Mahmoud ca e insarcinata, cu copilul lui.

Vestea i-a uimit pe toti cei din platou, pentru ca nimeni nu stia de relatia dintre ei, mai mult ei au incalcat cerinta de a anunta producatorii emisiunii daca intre ei se infiripa o relatie.



"Un ochi plange, pentru ca mi se pare foarte urat sa aflam asa, noi incurajam iubirea, este cel mai frumos sentiment din lume. V-ati batut joc de noi, am continuat sa ii primim pe cei care au venit pentru voi la paravan", le-a spus Gabriela celor doi.

Fortata de imprejurari, Gabriela Cristea a fost fortata sa ii scoata pe cei doi din emisiune.

"As fi vrut sa ii imbratisez si sa le spun sa le fie de bine. Sper sa nu ia decizi radicale, e vorba de o viata care incepe sa creasca. Poate se naste de aici o poveste de iubire."

Iata momentul in care Mahmoud a aflat ca va fi tata:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.