Iti scrii pe pagina ta de socializare parerea despre un partid folosind cuvinte mai deocheate? Poti fi amendat cu 30 de mii de lei

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 02:00

Politicienii social-democrati mai au un singur hop de trecut pentru ca legea defaimarii sa fie adoptata!

Liderul PSD vrea sa se infiinteze  un departament in cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discrimarii. Scopul? Sa amendeze orice cuvant care aduce prejudicii de imagine unei persoane sau unui grup, inclusiv partidelor.

Ca sa fie sigur ca legea trece de comisia juridica, la butoane este chiar vicepredintele comisiei, PSD-istul Ciprian Nica. El numara voturile si le spune colegilor cand e cazul sa ridice mana! Un social-democrat care ridica mana gresit este  chemat imediat sa dea explicatii.

Cu sprijinul UNPR-istilor, legea trece de comisii, chiar daca liberalii si UDMR-istii incearca sa faca opozitie!

Concret, orice defaimare va fi sanctionata. Si cum in comisii surprizele se tin lant, amenzile s-au marit printr-un amendament. Mai exact, Dragnea propune ca Departamentul  ce urmeaza sa fie infiintat in cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sa aplice amenzile prevazute in Ordonanta Guvernului 137/2000. Adica de pana la 30 de mii de lei pentru persoane fizice si pana la 100 de mii de lei pentru persoanele juridice!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

zadar incearca social democratul sa ne explice cat de buna este legea lui Dragnea, pe site-urile de socializare. nemultumirile curg! Maine, deputatii urmeaza sa dea un vot final pe aceasta lege.

 

Taguri: