Omul-lup: blestem sau binecuvantare? Mihai Voropchievici i-a facut o analiza numerologica in direct. Uite ce ii rezerva viitorul barbatului cu fata acoperita de par

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:10

Celebrul numerolog ne-a dezvaluit ca, in spatele infatisarii neobisnuite, se afla un om special.

"Toata diagrama numelui, ziua, luna, anul ne arata ca e o forta. Avem 1 ca vibratie a numelui, deci oricand poate sa ocupe un loc de sef, pentru ca il duce capul, are o minte fantastica", a declarat Voropchievici, in direct, la Teo Show. "S-a nascut cu o forta primita de sus, din astral".

"E un om trimis special pe acest pamant, ca noi noi sa ne dam seama de rautatile noastre si sa nu judecam niciodata oamenii dupa infatisarea lor.

Trebuie sa il cunoastem, e un om iubitor, senzual, are niste calitati, pe latura amoroasa, mai puternice decat noi."

Voropchievici a uimit audienta cand a declarat ca fiecare fir de par de pe chipul barbatului e ca o antena care face legatura cu cosmosul.

Chiui va miza in viata numai pe intuitia lui, pentru ca are in diagrama trei cifre "5". Oamenii care au in diagrama datei de nastere de mai multe ori aceasta cifra sunt oamenii care fac mai putine greseli in viata.


Urmareste in materialul de mai jos declaratiile facute de barbatul supranumit "omul-lup" la Teo Show:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”