S-a nascut prematur si a murit la scurt timp din cauza complicatiilor, iar trupul lui a fost dus la morga, unde a stat 15 ore la o temperatura de -12 grade. E incredibil ce s-a intamplat cu acest bebelus cand medicii se pregateau sa il incinereze

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:24

Cazul de mai jos a uimit opinia publica din China, iar multi spun ca ceea ce s-a intamplat este cu adevarat o minune.

Totul a inceput dupa ce o femeie a nascut prematur la un spital un baietel de doar 1.38 kilograme, pe nume An An. Deoarece a venit pe lume inainte de termen, starea de sanatate a micutului era subreda.

Acesta este si motivul pentru care doctorii l-au tinut intr-un incubator timp de 23 de zile, pana cand parintii au decis sa il ia acasa, desi acest lucru nu era recomandat.



La scurt timp An An a intrat in stop cardio-respirator. Bebelusul a fost dus de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Trupul lui a fost dus la morga, unde a stat 15 ore, la o temperatura medie de -12 grade. Insa cand medicii legisti s-au dus sa il ridice pentru a-l incinera, ceva incredibil s-a intamplat: micutul s-a trezit si a inceput sa planga.


Acum bebelusul este in afara oricarui pericol, iar multi incearca sa gaseasca o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”