E incredibil ce si-a vandut fata asta ca sa faca rost de bani pentru silicoane! "Mama nu stie ce am facut, si nici nu o sa-i spun vreodata!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 01:35

Tanara din imaginile alaturate, pe nume Miranda Forsyth, si-a dorit cu ardoare o pereche de sani mai mari si a fost dispusa sa faca orice pentru a obtine banii necesari.

Astfel, fara sa stea pe ganduri, fata in varsta de 22 de ani si-a vandut masina pe care o avea de la parintii ei, pe care a incasat 12.000 de lire sterline.

Ulterior, din acesti bani a cheltuit 4.500 de lire pentru operatie si alte 2.000 de lire pentru haine noi, in care sa ii incapa noul bust. Miranda spune ca este foarte multumita de rezultat: in scurt timp ea a strans peste 8.000

de urmaritori pe Instagram si a obtinut o slujba part-time, ca model.

"Cand imi pun in cap sa fac ceva, pur si simplu o fac. Nu i-am spus mamei si nici nu o sa-i spun vreodata, nu cred ca ar reactiona prea bine. Prietenele mele imi spun ca am exagerat, insa sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie", spune ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: