Frunzele de nuc si balega de cal, ingrediente in tigarile de contrabanda. Dezvaluirile socante ale agentilor de frontiera despre traficantii de tigari din Ucraina

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 01:25

O echipa a emisiunii de investigatii "Sabbagh in actiune" a petrecut o saptamana alaturi de agentii Politie de Frontiera din Maramures.

Satele romanesti de la granita cu Ucraina au inflorit in ultimii ani, datorita contabandei cu tutun. Majoritatea caselor sunt noi, au terenuri de fotbal si piscine, dar sursele de venit ale localnicilor sunt necunoscute, caci nici turismul si nici industria nu sunt dezvoltate in zona.

Misterul a fost dezvaluit de unul dintre ofiterii de Frontiera care au insotit echipa Kanal D: contrabanda cu tigari e atat de profitabila incat mai toti localnicii au practicat-o.

Pe soseaua care strabate unul dintre satele pitoresti din Maramures, politistul ne-a demonstat ca ii stie pe toti localnicii, dupa numarul de baxuri de tigari cu care au fost prinsi, in flagrant ori la perchezitii.

Anual, evaziunea fiscala cu tigari se ridica la miliarde de lei, din cauza traficantilor, dar asta nu e tot. Tigarile de contrabanda sunt contrafacute si contin in proportie de cel mult 50% tutun, care este "condiementat" cu balega de cal sau frunze uscate.


Urmareste, in materialul video de mai jos, un reportaj de execeptie, realizat in linia intai a razboiului autoritatilor romane cu traficantii de tigari:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.