S-a ingrasat rapid si a inceput sa tina diete stricte, dar degeaba. A fost ingrozita cand a descoperit ce ii crestea pe gat si o facea sa se ingrase

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:26

Tanara s-a ingrasat aproape 40 de kilograme in doar patru luni.

Bryony Bateman are 27 de ani si avea o silueta ideala, cantarind 60 de kilograme, asa ca a fost surprinsa de cresterea rapida in greutate. A incercat sa tina diete si sa renunte la fast-food, dar nimic nu functiona.

Cand a mers la medicul de familie, acesta i-a reprosat ca e grasa, lenesa si mananca fast-food. Revoltata, femeia a inceput sa mearga la sala, sa isi contorizeze alimentele si sa evite carbohidratii, dar asta nu a avut niciun efect.



Dupa 3 luni de diete, a observat o ca i se forma pe gat o formatiune uriasa, de forma unei banane. Diagnosticul doctorilor a fost dur: suferea de cancer tiroidian iar tumoarea ii daduse peste cap metabolismul si din cauza asta se ingrasa.

Bryony a fost operata, avand sanse mari de vindecare. Interventia a durat opt ore, timp in care i-a fost indepartata glanda tiroida si nodulii limfatici.


Dupa operatie, tanara s-a casatorit si, spre surprinderea meidicilor, care ii spuneau ca nu va mai avea copii, a ramas insarcinata si a adus pe lume o fata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”