Ramane stare de alerta in cazul bebelusilor imbolnaviti cu o bacteria periculoasa

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:11

Pe langa cazurile din Arges, a aparut o imbolnavire si in Dolj! 5 sugari fac, in acest moment, dializa.

Trei au incheiat aceasta procedura, dar se afla inca sub tratament, iar alti trei sunt internati la Terapie Intensiva in spitalul Marie Curie. Ministerul Sanatatii a trimis o echipa de specialisti sa faca o ancheta epidemiologica la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, dar, deocamdata, nimeni nu stie cum s-au imbolnavit cei mici. Va avertizam ca urmeaza imagini si infprmatii care va pot afecta emotional! Lavinia Marinescu a ajuns de urgenta la spitalul Marie Curie cu fetita ei de aproape un an.

Femeia spune cca a mers din vreme la medic, insa doctorii din Pitesti nu au reusit sa-si dea seama din timp de gravitatea bolii. Fetita e acum pe drumul cel bun. Alti 10 copii sunt internati in acelasi spital. Printre acestia si o fetita de 9 luni din Craiova, care a fost si ea transferata la Bucuresti, dupa cateva zile in care starea i s-a agravat. In prezent 5 copii sunt pe dializa, trei au incheiat aceasta procedura, iar alti trei sunt internati in sectia de terapie intensiva.

Ingrijorarea parintilor este cu atat mai mare, cu cat nici pana in momentul de fata autoritatile nu au reusit sa-si dea seama cum anume s-au imbolnavit cei mici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ministerul Sanatatii a trimis o echipa de specialisti pentru o ancheta epidemiologica la Spitalul

de Pediatrie din Pitesti, dar asta nu-i linistete pe parinti. Bacteria letala a semanat panica in randul celor care nu stiu cum sa-si protejeze copiii.
Parintii fetitei din Topoloveni care a murit spun ca au respectat cu strictete igiena in cazul celei mici. Copila, care peste trei zile ar fi plinit 3 ani, a mancat numai alimente spalate temeinic. Poate cu o singura exceptie. Parintii nu vor ca trupul fiicei sa fie dezhumat si incearca sa se obisnuiasca cu gandul ca nu-si vor mai vedea fiica decat in fotografii.
Nu vor sa acuze pe nimeni si spera ca ceilalti bebelusi sa se faca bine. Intre timp, Autoritatile au sanctionat asistentele de la Spitatul de Pediatrie Pitesti, iar in urmatoarele zile, spera sa gaseasca o cauza exacta a numarului mare de imbolnaviri.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.