Madalina Ghenea a stralucit pe scena festivalului de la San Remo! Uite cat de frumoasa e in rochiile astea extravagante

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:11

Superbul model a purtat trei rochii ale unuia dintre cei mai scumpi designeri din lume- Zuhair Murad.

" A cucerit intreaga lume"- scrie presa italiana despre Madalina Ghenea. Nici nu avea cum altfel, frumoasa actrita a purtat trei rochii spectaculoase, care au pus-o in evidenta. Prima rochie imbracata de Madalina Ghenea a fost  de culoare gri, cea de-a doua rosie, iar cea de-a treia, albastru deschis- toate semnate Zuhair Murad. Celebrul designer este este iubit de celebritatile hollywoodiene, iar pretul unor astfel de rochii bijuterii incepe de la 5000 de euro si  poate ajunge pana la 200.000

de euro.

Pentru cea dea doua seara a festivalului San Remo, rochia gri a fost cea cu care Madalina Ghenea a debutat. O creatie uimitoare, Rochia, parca divina, i-a conturat perfect silueta si i-a pus in evidenta decolteul, datorita unui tul senzual in acea parte a corpului. Am putea spune ca semana cu Elsa, printesa gheturilor, cea mult iubita de copii.

Cea de-a doua rochie, rosie ca focul, i-a dat Madalinei Ghneea o nota de pasionalitate.

Rochia eleganta, de seara, impodobita cu pietre pretioase si paiete a fost completata de bijuteriile senzationale, de lux.

Cea de-a treia tinuta, rochia gri perlat, a ajutat-o pe Madalina sa incheie ca o regina a frumusetii cea de-a saizecisisasea editie a Festivalului de la San Remo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tinuta a

fost completata de un coc prins jos cu doua suvite discrete care i-au conturat frumosul chip.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.