Trucul care iti va face sa iti creasca unghiile mai repede! Ai nevoie doar de suc de portocale, usturoi zdrobit si ulei de masline.

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 11:05

Ela Gale iti arata o metoda cat se poate de simpla si eficienta pentru a face sa iti creasca unghiile mai repede. Trebuie precizat ca nu este deloc costisitoare.

Pentru a face "potiunea magica", amesteca sucul proaspat de portocale cu usturoiul zdrobit intr-un bol. Apoi, bagati degetele in mixtura timp de 15 minute. Aruncati continutul si spalati-va pe maini. Apoi, turnati un sfert de ceasca de ulei de masline in acelasi bol si bagati din nou degetele.

Pentru eficienta metodei, Gale a facut acest lucru de doua ori pe saptamana cu aceeasi mana, ca sa poata compara si a vazut o diferenta semnificativa.

Sunt foarte incantata de aceasta reteta si chiar functioneaza. Gale este o senzatie a Youtube-ului si are peste 400 000 de mii de abonati si peste 34 de milioane de vizualizari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: