Mistere, ipoteze, dar nimic concret in cazul bebelusilor imbolnaviti in judetul Arges. Medicii trateaza complicatiile pentru ca deocamdata cauzele sunt in mare parte necunoscute

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:11

Grav este ca, in timp ce autoritatile bat pasul pe loc, starea catorva mici pacienti se inrautateste.

Ingrijorarea a atins cote maxime. A trecut aproape o saptamana, iar autoritatile nu stiu deocamdata ce anume i-a imbolnavit pe micuti. Parintii arata cu degetul spre doctorii din Pitesti.

Starea copilului lor de doar 10 luni s-a imbunatatit, insa pentru alti mici pacienti situatia este in continuare grava.
In timp ce medicii inceaca sa-i tina in viata pe bebelusii pacienti, familiile urla dupa raspunsuri.

Politistii stau de vorba cu apartinatorii copiilor bolnavi si incearca sa afle care este cauza imbolnavirilor, insa, pana acum, nimic concret.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cazul copiilor imbolnaviti a nascut si o petitie on-line prin care oamenii cer o schimbare in spitalul de pediatrie din Pitesti.

Documentul intitulat „Respect pentru copii” a fost semnat pana acum de peste o suta de parinti, care au avut de-a face cu aceasta institutie medicala.

Directia de Sanatate Publica a prelevat mai multe probe de apa, lapte si alimente, insa nu a comunicat niciun rezultat.
Directia pentru Sanatate Publica Arges promite ca luni va da primele rezultate ale probeblor recoltate in spitalul de pediatrie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.