Scenaristul si regizorul laureat cu Oscar Martin McDonagh ne prezinta o comedie neagra inecata in sange si burdusita cu vedete.

Marty (Colin Farrell) este un scenarist care viseaza sa-si duca la bun sfarsit scenariul “Sapte psihopati”. Billy (Sam Rockwell)  este cel mai bun prieten al lui Marty, actor fara slujba si hot de catei  cu jumatate de norma, care tine mortis sa-l ajute pe Marty, cu orice pret. Hans (Christopher Walken) este complicele la faradelegi al lui Billy, un om religios cu un trecut violent.

Charlie (Woody Harrelson) este gangsterul psihopat al carui caine tocmai l-au furat Billy si Hans.

Charlie e imprevizibil, extrem de violent si n-ar asta o secunda pe ganduri sa ucida pe oricine ar fi implicat in acest furt. Marty o sa primeasca toata inspiratia de care are nevoie, dar o sa fie el capabil sa stea in viata destul de mult ca sa termine cel mai tare scenariu din cariera lui de pana acum?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Sam Rockwell, Woody Harrelson, Colin Farrell