Ar putea fi ultimele doua zile de libertate pentru deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu!

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Colegii lor juristi au dat unda verde solicitarilor DNA de incuviintare a cererilor de retinere si arestare!

La bine si la rau! Prieteni si colegi buni, Madalin Voicu si Nicolae Paun sunt pe cale sa imparta aceasi soarta. Membrii comisiei juridice au dat un vot favorabil cererilor DNA!

Vizibil afectat de decizia colegilor, Madalin Voicu este transfigurat! Desi este unul dintre deputatii batrani ai Parlamentului nimic nu pare sa-l mai poata salva. In zadar a venit azi in fata colegilor juristi inconjurat de avocati si dosare! Votul dat in comisia juridica il aduce tot mai aproape de cosmarul DNA: retinerea si mai apoi arestarea!

Saptamana trecuta Madalin Voicu facea glume in fata la DNA!

Parea ca nu stie nimic despre acuzatiile de  trafic de influenta,  fals in declaratii, si de spalare de bani. Si nici despre banii europeni care ar fi disparut fara urma!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si, totusi, din interceptarile procurorilor DNA ar reiesi ca nici Voicu si nici Paun nu erau tocmai straini de

activitatile desfasurate la Partida Romilor din fonduri europene.

Cei doi politicieni stiau prea bine ca li se pregateste ceva. Cel putin asta reiese din discutiile lor interceptate de procurori!
Colegul sau Nicolae Paun a fost judecat la comisie in lipsa! Dar soarta i-a fost aceasi: vot pentru retinere si arestare!
Coincidenta sau nu cei doi deputati au initiat in 2013 o lege prin care cereau eliberarea detinutilor care nu sunt condamnati pentru fapte cu violenta.

Legea nu a fost adoptata, dar deputatul Paun avea de gand sa depuna un nou proiect de lege. Acum cei doi vor ajunge in fata plenului. Colegii lor urmeaza sa decida prin vot daca incuvinteaza cererile procurorilor DNA de retinere si arestare.