L-a lovit autobuzul si ii dadeau 5% sanse de supravietuire, dar acum traieste intr-un scaun cu rotile. Povestea emotionanta a lui Cristi, tanarul care este un exemplu de optimism

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Cristi avea doar 20 de ani cand un accident nefericit i-a schimbat iremediabil viata.

In urma cu 5 ani, Cristi s-a angajat prima data, ca distribuitor de piese auto in zona Capitalei, pe scuter. Intr-o zi, pe cand facea ultima livrare din acea tura, el a avut un accident de circulatie. In urma unei coliziuni cu un autobuz RATB, a ajuns sub rotile acestuia si si-a pierdut cunostinta.

A petrecut urmatoarele doua luni in coma, apoi a urmat alte doua luni de recuperare medicala.

A facut kinetoterapie zilnic si a luptat pentru fiecare miscare.

"Recuperarea e frumoasa cand crezi si cand vezi ca apare fiecare progres. In 2011, nu puteam sa misc niciun deget", a marturisit Cristi. In 5 ani, a invatat din nou sa isi folseasca mainile si chiar daca este blocat intr-un scaun cu rotile, nu a incetat niciodata sa fie optimist.

Lunar, parintii lui Cristi trebuie sa plateasca 1000 de euro pe tratamente si kinetoterapie iar tratamentul nu este compensat de stat.


Urmariti povestea lui Cristi, la Teo Show, in materialul video urmator:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.