O masina in flacari s-a dovedit a fi misiune imposibila pentru un echipaj de pompieri. Iata si motivul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:31

Priviti masina din imagini! Arde ca o torta in mijlocul drumului.

Nu trece mult si  apare o autospeciala de la pompieri  care se opreste la cativa pasi de valvataie. Doi militari coboara repede,  isi iau furtunul si incep sa stropeasca cu apa  masina in flacari.

In timp ce pompierii incearca sa stinga incendiul si dau drumul puternic  la jetul de apa, au parte de o surpriza. Automobilul  incepe sa o ia incet la vale. Unul dintre militari se apropie de ea, dar nu reuseste sa o opreasca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Masina in flacari a alunecat pe sosea la vale si a prins viteza, fara ca pompierii sa mai poata face ceva.

De pe margine, trecatorii au privit nedumeriti cum automobilul a alunecat  ca un bulgare de foc si s-a oprit in bara de protectie a soselei. Cat despre cei doi pompieri cu intentii bune, dar cu mult ghinion, acestia s-au uitat lung dupa masina in flacari si  au ajuns de rasul lumii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.