Iulia Albu socheaza din nou! A absolvit facultatea de... moda, iar tema licentei nu putea sa fie decat una care ii baga in sperieti pe privitori

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Numai una este Iulia Albu iar asta se vede in tot ceeea ce face.

La primul ei vernisaj, trebuie sa recunoastem ca ne-a lasat cu gura cascata. Atentie, serpii, mastile si trupurile dezgolite i-au fost sursa de inspiratie. De aceasta data Iulia nu a mai dat note vedetelor ci ne-a prezentat cel mai ambitios proiect al ei.

Cum nimic ce iese din mana Iulie nu este banal, priviti si va minunati. De la cercei in forma de urechi aurite, la masti abstracte.

Pana si palltoanele par din alta lume. Dar partea cea mai spectaculoasa  a vernisajului a fost de fapt un mulaj facut exact dupa propriul ei trup. Asa ca, iata cum arata pe sub haine cel mai dur critic de moda.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La toate acestea se adauga coliere masive aurite care au

completat o colectie ce se vrea extravaganta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.