Nuran, mama lui Bahar, s-a ingrasat 30 de kilograme pentru rolul din serial! Uite cum arata acum Yesim Ceren Bozoglu dupa ce a terminat filmarile! Transformarea actritei e uluitoare

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:13

Pentru personajul negativ pe care il interpreteaza in serialul de succes Bahar: Viata furata, actrita in varsta de 41 de ani, Yesim Ceren Bozoğlu a fost nevoita sa se ingrase enorm de mult pentru a intra cat mai bine in pielea lui Nuran.

Acum, ca filmarile pentru serial au luat sfarsit, actrita a inceput sa tina o dieta stricta sub supravegherea medicului nutritionist pentru a reveni la formele initiale. Yesim Ceren Bozoğlu a dezvaluit ca a facut mult sport si a mancat alimentele indicate de medic pentru a-si reveni.

Ea nu a considerat un sacrificiu cresterea in greutate pentru ca a facut-o special pentru rol si stia ca va reusi sa scape de kilograme.

Actorii trec prin transformari uneori socante de dragul artei si se supun acestor schimbari pentru a fi cat mai credibili pe micul ecran.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De altfel, Yesim Ceren Bozoğlu este o actrita cu experienta si notoritate, terminand  Arte, sectia de teatru si film.

A castigat si numeroase premii pentru rolurile interpretate in diferite filme, iar personajul Nuran pe care il interpreteaza in "Bahar: Viata furata" l-a conturat cu o maiestrie desavarsita.