Victor Slav revine la TV intr-o editie "Roata Norocului"

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:13

La un an de la retragerea de pe micul ecran, Victor Slav bifeaza prima aparitie la Kanal D. Fostul sot al Biancai Dragusanu a fost sensibilizat de un caz umanitar, asa ca a decis sa ajute o familie nevoiasa participand la emisiunea “Roata Norocului”.

Este vorba despre o familie cu trei copilasi, am inteles ca au o casa improvizata, undeva in Bragadiru, nu au apa, nu au curent, nu au incalzire decat cu lemne, apa iau de la un put. Venitul lunar este mic si, cu toate astea, copilasii merg la scoala si nu au absente, asta e mare lucru ”, ne-a oferit el detalii despre cazul social care l-a determinat sa revina pe sticla.

Nu isi forteaza norocul

La filmarile noului sezon Roata Norocului, Victor Slav ne-a dezvaluit ca nu este un impatimit al jocurilor de noroc. Se distreaza un pic atunci cand merge in vacante, iar la Loto a jucat doar de cateva ori. Si pentru ca a ghicit cateva numere, prietenii il incurajeaza sa isi valorifice potentialele sanse.

Nu ratati o noua editie "Roata Norocului" duminica, de la ora 20:00.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”