Camen Minune vine la “Roata Norocului”! Vrea sa castige cat mai multe premii pentru o familie aflata in dificultate

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:13

Duminica, 21 februarie, la Kanal D va debuta noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”. Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va asteapta incepand cu ora 20:00, la o portie zdravana de distractie, voie buna si premii uriase.

Carmen Minune deschide seria vedetelor care in acest sezon va face totul ca sa castige cat mai multe premii pentru o familie aflata in dificultate. Artista concureaza pentru o mama care isi creste singura cei doi copii. Locuiesc cu chirie intr-o singura camera, singurul venit al familiei provenind din alocatia micutilor si munca ocazionala a femeii.

Impresionata de drama acestei familii, Carmen Minune i-a transmis mamei celor doi copii ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a castiga cat mai multe premii.

“Sa zambiti doamna! Am venit in aceasta seara la "roata" pentru a lupta pentru dumneavoastra. Si tatal meu a participat la aceasta emisiune, dar eu vreau sa castig mult mai multe premii decat el”, a spus cantareata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-au descurcat concurentii pe platoul

emisiunii “Roata Norocului” si cine a plecat cu cele mai multe premii acasa veti putea afla duminica, 21 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!