INTERVIU EXCLUSIV! Nuran din "Bahar", atacata pe strada din cauza rolului! Actrita ne-a povestit totul in primul interviu pe care il acorda presei din Romania! Daca o vezi cum arata in realitate, n-o recunosti!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 19:55

Serialul “Bahar: Viata furata” "a rupt" audientele, avand milioane de fani in Romania, dupa ce productia turceasca a inceput sa fie difuzata de Kanal D.

Nuran este unul din personajele principale negative, mama vitrega a lui Bahar si cea naturala a lui Efsun. Femeia este una extrem de rea, avida de bani, uneltind tot felul de intrigi. Rolul este extrem de dificil, iar interpretarea actritei Yesim Ceren Bozoglu i-a fascinat pe romani inca de la inceput.



Rolul din “Bahar: Viata furata” si-a pus amprenta adanc pe actrita de 41 de ani, care a facut multe sacrificii pentru a intra in “pielea” personajului.
Intre altele, pentru acest rol, Yesim s-a ingrasat 30 de kilograme, iar transformarea i-a socat si pe apropiati. Fanii serialului vor avea o surpriza descoperind-o pe actrita Yesim Ceren Bozoglu, o femeie frumoasa si eleganta, total diferita de Nuran.



WOWbiz.ro a stat de vorba cu Yesim Ceren Bozglu, care a acceptat sa raspunda la cateva intrebari pentru fanii sai din Romania.

WOWbiz.ro: Nuran este unul din personajele principale negative din serial, insa telespectatorii romani o plac foarte tare pentru modul in care arata, in care vorbeste si pentru grimasele sale.
Cat de greu a fost sa-i dati viata acestui personaj?


Yesim Ceren Bozglu: Nuran este o femeia simpla, dar cu o personalitate puternica. Nuran este o forta. Nu are educatie, insa are o inteligenta nativa. Este genul de femeie care, daca ar fi avut un mediu de viata favorabil, care sa o ajute sa studieze si sa evolueze in plan social, ar fi ajuns lider al unei organizatii puternice sau chiar ar fi intrat in politica.
Este calculata, extrem de lucida, obsesiva in a controla vietile celorlalti. Actioneaza numai in virtutea logicii. Prea putin emotionala, mult prea rationala, vrea sa fie artizana destinului fiicei sale, Efsun, cu orice pret. Un astfel de personaj presupune foarte multe nuante, detalii si multe mici “bijuterii” actoricesti.


WOWbiz.ro: Actorii fac multe sacrificii pentru un rol. Am inteles ca pentru  acest rol v-ati ingrasat si apoi ati slabit 30 kg.
Este adevarat? Cum ati reusit sa slabiti apoi?

Y. C. B: Personajul meu nu ar fi fost credibil daca Nuran ar fi aratat ca o femeie moderna, obsedata de dieta si de silueta. Este adevarat ca m-am ingrasat pentru acest rol si trebuie sa fac o marturisire: a fost pentru prima data in viata mea, in afara de copilarie, bineinteles,  cand am mancat oricate dulciuri am vrut, la orice ora, cu orice ocazie… Am mancat cartofi prajiti, junk food, tot ceea ce pana atunci a fost pe lista alimentelor interzise.
Ca sa te ingrasi, nu trebuie sa faci un efort, pur si simplu trebuie sa te lasi in voaia poftelor. Si cum pofta vine mancand…:) Mult mai greu a fost procesul invers, cand a trebuit sa dau jos kilogramele acumulate.  Aici a fost munca, efort, transpiratie. Am intrat in perioada de slow food si recunosc ca mi-a fost destul de greu dupa regimul hipercaloric de dinainte. In continuare merg la sala de patru ori pe saptamana si tin un regim sarac in calorii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



Y.C.B.: Totul. Personalitatea unui om este definita de gesturi, vorbe, ganduri, mod de a actiona. Rolul acesta a fost extrem de ofertant pentru mine, pentru ca mi-a dat posibilitatea sa experimentez o latura a fiintei mele neexploatata pana acum. Citeste tot interviul cu actrita pe wowbiz.ro!