Clipul care a facut sa planga milioane de oameni: o ecografie a dezvaluit cum fratele geaman aflat pe moarte in burta mamicii isi tine de mana surioara in ultimele clipe ale vietii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 19:50

O mama insarcinata a ramas cu o imagine emotioananta care ii va servi ca alinare in perioada dificila pe care o va traversa.

Gemenii aflati in burta- unul cu probleme grave- au fost surprinsi tinandu-se de mana. Brittani si Ian McIntire au aflat de la medici ca unul din gemeni nu va supravietui. Baietelul are o gaura in inima si creierul nu e dezvoltat cum ar fi normal.

La fiecare programare pe care si-o faceau la medici diferiti primeau vesti si mai rele, pana cand la ultima ecografie au vazut un lucru extraordinar:Nu am vazut mare lucru decat ca se tineau de mana."

Baietelului i-au pus numele Mason, este cel din stanga si are manuta inconjurata de degetul surorii sale, Madilyn.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Majoritatea gemenilor se zbat si nu stau locului cand sunt vazuti la ecografii, insa ei erau foarte protectori unul cu celalalt.

Ian, sotul tinerei a declarat ca acea sonograma este o bucatica din ce le-a ramas cu ei impreuna si va fi speciala pentru totdeauna.