Carmen Minune, la Roata Norocului: “Vreau sa castig mai mult decat tata” Nu ratati o editie incendiara a show-ului, azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:15

Astazi, la Kanal D debuteaza noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”. Prima vedeta invitata este Carmen Minune, artista reusind sa faca un show de zile mari.

Carmen a venit la Roata Norocului cu o ambitie: aceea de a face mai multi bani decat tatal ei, invitat si el intr-o editie trecuta a emisiunii. Tanara i-a transmis familiei pentru care a concurat inca de la inceput: “Sa zambiti! Am venit in aceasta seara la Roata Norocului pentru a lupta pentru dumneavoastra. Si tatal meu a participat la aceasta emisiune, dar eu vreau sa castig mult mai multe premii decat el”, a spus cantareata.


Si nu numai ca a incercat sa stranga cat mai multe daruri pentru cei doi copii si mama lor, dar s-a si distrat copios. Carmen, a dansat, a cantat si a marturisit ca la toate emisiunile ii place sa prinda, “tobele de la final. Dar cu Bubu (n.r. tobosarul band-ului de la Roata Norocului) nu pot sa inchid eu cu o bataie in aer, ca la el e o explozie”, a declarat tanara, in timp ce a si demonstrat ce isi dorea exact.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Ca orice tanara de varsta ei, in pauzele de publicitate, Carmen a “inrosit “ telefonul, dand numeroase mesaje si bineinteles facandu-si selfie.
Intr-una din pauze am surprins-o si noi!

Nu ratati o editie de senzatie a emisiunii “Roata Norocului”, astazi, de la 20.00, la Kanal D.